Selecteer een pagina

Contentservice

Ontdek hoe wij jouw onderneming laten groeien!

Wil je meer relevante bezoekers op je website, meer leads voor je salesteam en dé autoriteit worden in jouw vakgebied? Kortom: wil je groeien met je bedrijf?

Ja? Mooi! Dan is het de hoogste tijd om te starten met contentmarketing!

Contenmarketing is heter dan ooit! In de VS zet 90% van de online marketeers in op content. En niet zonder reden!

Want hoe bereik je een doelgroep die steeds moeilijker te bereiken is via Facebook en standaard een ad-blocker aan heeft staan? Juist ja! Contentmarketing!

Wat levert het op?

Onze gemiddelde resultaten na 12 maanden:

%

meer bezoekers

%

meer omzet

Wat wij voor jou kunnen doen

Wij zijn contentmarketeers in hart en nieren. Uiteraard kun je door ons blogs, webteksten en artikelen laten schrijven, maar het gaat veel verder dan dat!

We stellen een plan op voor de komende 12 maanden en gaan meteen van start. Iedere maand rapporteren we de resultaten en sturen we bij waar nodig.

Zo behalen we maximaal resultaat voor jouw onderneming!

Contentstrategie

Waar is jouw doelgroep nou echt naar op zoek? En hoe bereik je de doelgroep? Wij zoeken het voor je uit!

De Contentstrategie is de eerste stap in het succesvol toepassen van contentmarketing. We beoordelen je imago, je huidige content, de techniek en je social media. Waar liggen de kansen?

Blogs

We schrijven relevante blogs over jouw vakgebied. Hierdoor haal je veel meer relevante bezoekers op je website binnen én word je sneller gezien als autoriteit in jouw vakgebied.

Webteksten

We schrijven webteksten die converteren en ervoor zorgen dat je beter gevonden wordt in Google.

Nieuwsbrieven

We schrijven relevante blogs over jouw vakgebied. Hierdoor haal je veel meer relevante bezoekers op je website binnen én word je sneller gezien als autoriteit in jouw vakgebied.

Infographics

Een visuele weergave van nuttige informatie die als een lopend vuurtje het web rond zal gaan.

Ebooks en whitepapers

Mooie ebooks en whitepapers zijn dé manier om goede leads te genereren waar je salesteam direct mee aan de slag kan.

Case studies

Mooi werk opgevelerd voor een klant? Wij creëren een mooie case study van het succesverhaal!

Voorbeeld Contentstrategie

Wil jij weten welke onderdelen wij onderzoeken in de Contentstrategie?

Vraag dan nu een voorbeeld voor jouw branche aan!

Je blogs laten schrijven door onze professionele contentmarketeers

Bloggen uitbesteden? Je krijgt bij ons je eigen ghostwriter die namens jou informatieve blogs en webteksten schrijft. Door middel van een intake en interview zal jouw eigen ghostwriter zich de materie binnen no-time eigen maken!

Veelgestelde vragen

Hoe kunnen jullie content maken over mijn branche?

Bij ons krijg je je eigen contentmarketeer die zich helemaal inleest in jouw bedrijf, jullie visie en de markt. Voor technische onderwerpen kan het zijn dat de contentmarketeer nog even contact opneemt met een kennisdrager van jullie, zodat de inhoud 100% klopt!

Hoe weet ik wat het mij oplevert?

Bij het opstellen van de Contentstrategie stellen we een plan van aanpak op, inclusief metrics en mijlpalen. Iedere maand evalueren we de stand van zaken en passen we de contentkalender aan. Je ontvangt uitgebreide rapportages van jouw metrics, zodat je precies weet of we op koers liggen en wat er nog gedaan moet worden om maximaal resultaat te halen.

Plaatsen jullie de blogs ook?

Ja, als je dat wilt. Uiteraard krijg je altijd eerst een concept te zien en heb je de mogelijkheid feedback te geven. We gaan pas over tot plaatsing als je 100% tevreden bent!

Houden jullie rekening met SEO?

Ja, de blogs worden zo geschreven dat ze goed vindbaar zijn in Google. Aan de hand van de opgestelde Contentstrategie bepalen we de benodigde keywords en deze worden meegegeven in de tekstinstructie aan de schrijver.

Daarnaast worden rechtenvrije stock afbeeldingen gebruikt, wat gunstig is voor de vindbaarheid. Onze schrijvers zullen ook geïnstalleerde plugins, zoals Yoast, goed invullen wanneer hier de mogelijkheid toe is. Op deze manier is de basis gelegd voor een goede SEO-blog.

Bekijk onze cases

Voorbeelden van uitgewerkte projecten

Hostnet

Cases, blogs en webteksten

Ottoseal

Blogs en site-optimalisatie

Bustotaal

SEO-blogs

HHA

Inhoudelijke artikelen

Contentmarketeer bij jou op kantoor?

Dat kan! Met onze Contany Inhouse service kunnen we de ideale contentmarketeer bij jou op locatie laten werken. Korte lijnen helpen om topkwaliteit te realiseren!

Vanaf 20 uur per maand wordt dit interessant. Geïnteresseerd? Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek met een geschikte kandidaat.

Content uitbesteden

Hebben we je overtuigd van de kracht van contentmarketing? Zie je het helemaal zitten om samen met ons je bedrijf online te laten groeien?

Neem dan nu contact met ons op!