Selecteer een pagina

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen.

★★★★★
5 5 1
Vriendelijk gehlpen. Zeer hoge kwaliteit blogs.

★★★★☆
4 5 1
Blogs en linkbuilding gaat erg goed. Nog iets meer tastbaar maken wat het resultaat is.... concreet uit blog is wenselijk.

★★★★★
5 5 1
Super

★★★★☆
4 5 1
Super tevreden. Jullie zouden startende ondernemers wellicht meer informatie kunnen geven over hoe en waar de content op de beste manier kan worden verspreid.

★★★★★
5 5 1
Goed. Het kan altijd beter., dat zeg mijn klanten ook.

★★★★★
5 5 1
Erg betrokken en er is goed één op één contact. Bellen altijd netjes en snel terug. Contany kijkt mee naar mogelijkheden. Ik ben tevreden.

★★★★★
5 5 1
Een doordacht product, goede service en een veelbelovende start. Ben benieuwd naar de echte resultaten.

★★★★★
5 5 1
We zijn erg tevreden met de Blogs en worden geholpen op een manier die ook bij onze groeiende organisatie past. Begripvol, betrokken en waar voor je geld!

★★★★☆
4 5 1
Prettige, deskundige en zakelijke contacten. Servicegericht en snelle acties. Lijkt me een succesformule. Voor ons in ider geval wel!

★★★★☆
4 5 1
Ik ben goed te spreken over het contact wat er is geweest om de website eigen te maken. Na de intake en tussentijdse evaluatie ben ik zeer tevreden ne met het eind resultaat.

★★★★★
5 5 1
Contany is zeer snel in het produceren van content. Ze halen deadlines en ze kijken goed naar wat je wil als klant!

★★★★★
5 5 1
Contany.nl heeft ons super geholpen. Afspraken waren flexibel in te plannen en ook per e-mail waren zij altijd bereid om ons te helpen. Ze kijken goed mee naar de mogelijkheden passend binnen het budget.

★★★★★
5 5 1
Met name de relaxte maar toch zéér snelle service, de wijze van (mee)denken en de persoonlijke benadering maken dat ik Contany graag wil aanbevelen aan een ieder die overweegt een goede contentstrategie te implementeren. Ook de geboden andere diensten als webbouw e.d. worden zeer scherp en accuraat opgepakt. En waarschijnlijk (nog niet gedaan) kun je ook heel gezellig een biertje met ze drinken...

★★★★★
5 5 1
Heel tevreden met artikelen. Goede schrijver gevonden.

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden over het contact, kwaliteit en service

★★★★☆
4 5 1
Keuringsdienst voor Wonen neemt al een geruime tijd diensten af bij Contany. Wij zijn dan ook zeer te spreken over de professionele aanpak en de kwaliteit van de tekstschrijvers.

★★★★★
5 5 1
Fantastisch bedrijf wat ons goed op weg helpt. De mannen hebben verstand van zaken, reageren meteen, beantwoorden al onze vragen en pakken lekker snel door. Dus servicegericht en snelle acties. Ze luisteren goed naar je en handelen daar naar. Ik zou iedereen Contany aanbevelen! groetjes Jacqueline Dunlop Koter & Co

★★★★★
5 5 1
Contany denkt mee met jouw bedrijf. Gaan vanuit deze strategie een check op jouw website en komen met verbeterplan voor zowel de site als de teksten. Goede teksten voor goede prijs.

★★★★★
5 5 1
Blogs worden prima opgepakt. Contany denkt mee in oplossingen. Dat wordt zeker gewaardeerd.

★★★★☆
4 5 1
Contany denkt goed mee en is een betrouwbare versterking op onze online marketing mix.
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content