Over ons

Streven naar het allerbeste contentmarketingbureau van Nederland.

De roots van Contany liggen in de e-commerce. Jordi was in 2009 al een webshop gestart in ledverlichting en niet onsuccesvol. Het belang van online vindbaar zijn en daarmee bloggen werd al snel duidelijk. In 2013 voegde Lucien zich toe aan de snelgroeiende webshop. Jordi en Lucien maakten er een heuse studie van om de beste informatie van het web te leveren, hetgeen beloond werd met een hoge ranking in Google. De bezoekersaantallen bleven stijgen doordat de webshop een autoriteit werd op het gebied van ledverlichting.

In 2014 werd het complete bedrijf verkocht en zijn Jordi en Lucien doorgegaan met waar ze goed in waren: online verhalen vertellen. Het idee was simpel: content is belangrijk, maar de meeste bedrijven hebben er geen verstand van, geen zin in of geen tijd voor… Contany was geboren.

“Door onze ervaringen in de ecommerce wisten we dat goede content super belangrijk was.”

Jordi

Founder

The Content Company, later samengevoegd tot Contany, had een vliegende start. Na de Blogservice werd het dienstenpakket verbreed met allerlei contentvormen: website-optimalisatie, social media promotie, infographics, e-books, e-mailmarketing en nog veel meer.

Inmiddels is Contany een gerenommeerde speler in de creatie en promotie van content. Contany heeft inmiddels meer dan tien vaste SEO-tekstschrijvers en heeft 1000+ blogs geschreven.

Sinds kort is daar ons nieuwe platform Hulc.nl bijgekomen. Hiermee kunnen we websites voorzien van publiciteit in combinatie met zeer waardevolle backlinks. Een moderne manier van linkbuilding. Dit was de ontbrekende schakel in het dienstenpakket. Nu bieden we een totaalpakket aan en kunnen we iedere website naar de top helpen.

“Toegevoegde waarde voor onze klanten bieden is het doel.”

Lucien

Founder

De experts

Jordi Bron

Jordi Bron

Strategisch Manager

 

Lucien Luijkx

Lucien Luijkx

Operationeel Manager

 

Wendy Klunder

Wendy Klunder

Projectmanager

 

Wouter Postma

Wouter Postma

Contentmarketeer

 

Daan Jonker

Daan Jonker

Copywriter

Leonardo Fonseca

Leonardo Fonseca

Accountmanager Hulc

 

Laura Verrijp

Laura Verrijp

Junior Contentmarketeer

Pieter Res

Pieter Res

New Business Advisor

Ruben den Boer

Ruben den Boer

Junior Contentmarketeer

 

Sophie Falkena

Sophie Falkena

Contentmarketeer

 

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn altijd op zoek naar A-players.

En, o ja, Leo houdt van ijs. Grote happen ijs.

Laten we samenwerken!

We laten je graag via een online presentatie zien wat we met contentmarketing kunnen bereiken.