Case: Hostnet

Binnen een handomdraai content op maat van hoge kwaliteit.

Over Hostnet

Met scherpe prijzen, uitstekende service en groot gebruiksgemak heeft Hostnet bewezen de nummer één aanbieder van webhosting in Nederland te zijn. Bij Hostnet kun je terecht voor elke oplossing voor online succes. We zijn daarom trots dat we samen met een partij als Hostnet aan mooie content kunnen werken.

De uitdaging

Hostnet heeft een duidelijke strategie voor de eigen website en de content die daar bij komt kijken. Ze schakelen snel en zijn daarom op zoek naar een partner die binnen een korte tijd hoge kwaliteit content kan leveren. “We merkten dat we op sommige momenten niet de mankracht hadden om in een bepaalde periode veel content te genereren die we snel nodig hadden. Bijvoorbeeld klantcases en artikelen als onderdeel van een grote mediacampagne. Hierin bood Contany de ideale oplossing door direct tijd vrij te maken om content te genereren.”

Samenwerking met Contany

Over de samenwerking met Contany zegt Hostnet: “Sinds 2017 werken we samen met Contany en dit bevalt ons tot dusver zeer goed. Aangezien we veel blogartikelen en klantcases publiceren op ons kennisplatform Hostnet Academy, is het voor ons belangrijk dat een contentbureau flexibel is qua tijd en ook snel de content kan aanleveren. Tot op heden is dat altijd vlekkeloos verlopen, zonder in te leveren op de hoge kwaliteit.” “Contany is voor ons de ideale oplossing in drukke tijden en met hun flexibele en professionele houding (bijna) onmisbaar geworden.”

Andere cases

Handhavingsacademie

Ottoseal

Bustotaal

{
Hostnet is een veelzijdige case. Ze hebben het vertrouwen in ons en bieden mij dan ook de vrijheid die creativiteit nodig heeft. Stefan van de Wetering

Contentmarketeer, Contany

Ook op zoek naar content ondersteuning?

Heb je ook meer content ideeën dan mankracht? Loopt jouw contentkalender over van de kansen, maar kost het je te veel tijd om het allemaal te schrijven? Besteed het uit aan Contany!