Case: Handhavingsacademie

300% meer leads en benaderd door RTL, NOS en BNR als expert binnen het vakgebied.

Over Handhavings-academie

Handhavingsacademie Nederland biedt een op maat gemaakt opleidingsprogramma waarin effectieve communicatie voorop staat. Het programma is ontwikkeld voor handhavers en andere beroepsgroepen waar veelzijdig contact is met burgers en bedrijven.

De uitdaging

De doelgroep van Handhavingsacademie is erg klein en moeilijk te bereiken. In de branche waar Handhavingsacademie zich beweegt, is het belangrijk om kennis van zaken te tonen en een expert in het vakgebied te zijn. Deze expertise willen ze tonen door middel van de eigen website.

Onze oplossing

  • 2 SEO blogs per maand

Maandelijks schrijven we twee SEO blogs, op basis van onderwerpen die bij de doelgroep spelen. Door de kleine doelgroep komt de zoekintentie niet altijd duidelijk in zoekwoordenonderzoek naar voren. Hierdoor is creatief omgaan met onderwerpen misschien nog wel belangrijker dan de data die Google ons biedt.

Door het strategisch schrijven van de juiste artikelen maken we van Handhavingsacademie een autoriteit binnen het vakgebied.

De resultaten

Sinds november van 2015 bedenkt en schrijft Contany blogs voor de website van Handhavingsacademie. Dit heeft de volgende resultaten opgeleverd:

  • +195% organische bezoekers per maand na 1 jaar blogservice
  • +300% leads via de website
  • Dankzij blog benaderd om als expert deel te nemen aan BNR Radio panel
  • Benaderd door NOS en RTL naar aanleiding van blog en deelname BNR Radio
  • Natuurlijk linkbuilden: Blogs zijn vernoemd in artikelen op grote nieuwswebsites als Geenstijl

Samenwerking met Contany

Over de samenwerking met Contany zegt Leo Bisschop: “We hebben eindelijk een concreet plan liggen. Gelukkig draagt Contany.nl ook zorg voor de uitvoering en evalueren we maandelijks.”

Andere cases

Hostnet

Ottoseal

Bustotaal

{

Met Handhavingsacademie hebben we vooral aan branding gedaan door als autoriteit over te komen. Top dat de resultaten er dan ook naar zijn!

Stefan van de Wetering

Contentmarketeer, Contany

Wil jij ook zo snel groeien met je website?

Wil jij ook meer relevante bezoekers voor de website van jouw onderneming? Of je nu een kleine of grote doelgroep hebt, wij kunnen je helpen.

Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden, specifiek voor jouw bedrijf en vakgebied.